);

GoogleMaps

Om kunden vet vilken produkt som ska inhandlas – i vårt exempel; Leksaker – så är det appen Google Maps som är lämpligast att använda sig av. Som är geografiskt kopplad till användaren. (Att använda Google Sök för en sådan sökning skulle ge för många träffar som är irrelevanta utifrån kundens geografiska position). I bästa fall får man en hög placering i denna lista.

Och även i de fall kunden vet vilket företag de letar efter så är Google Maps högst användbar. För att dubbelkolla öppettider, eller leta fram telefonnumret och ringa.

Appen Google Maps har ju gjort de rosa sidorna i den gamla telefonkatalogen värdelösa; eftersom kunden här enkelt klickar på telefonnumret och ringer upp butiken direkt inifrån appen.

I denna app klickar man också lämpligen ”Vägbeskrivning” – om man är osäker.

Men kanske viktigast av allt; Google Maps är ett av de verktyg kunden använder för att via recensioner, fotografier och 360-gradersfoton skapa sig en uppfattning om företaget/butiken/restaurangen… Att få det bekräftat att det är värt en omväg även för att nå just er butik.

Och dessa 360-graders-fotografier är alltså något som Colorit media är auktoriserad av Google för. Att Colorit media levererar kvalitet – och att 360-graders fotografierna blir synliga och kopplade till företaget.

Colorit media assisterar dig med att justera detta.

>> Nästa steg Google Street View ”Se insidan”
>> Nästa steg Google Business